Izvor: Kurir.rs
01.04.2023 u 12:03
0

HAPŠENJE ZBOG OPŠTE TUČE ISPRED KAFANE U NIŠU: Zadržavanje za muškarca (53), u bekstvu 4 napadača

Niška policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu uhapsila su A. I. (53) zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Osumnjičeni je prošle noći u jednom kafiću naneo više udaraca po glavi i telu četrdesetosmogodišnjem muškarcu, a zatim je ispred kafića fizički napao i brata povređenog muškarca, četrdesetpetogodišnjaka kome je naneo teške telesne povrede. A. I. su se prilikom napada na dvojicu muškaraca pridružili i muškarci starosti 35, 43, 31 i 30 godina za kojima policija intenzivno traga, saopštila je policija.

Za sada se ne zna motiv ove opšte tuče u kafiću. U Univerzitetski klinički centar su pregledana trojica muškaraca iz ove tuče.

– Sva trojica su pregledana i jedan je zadržan na bolničkom odeljenju zbog teške povrede butne kosti – rečeno nam je u Univerzitetsko kliničkjom centru.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter