Izvor: telegraf.rs
13.05.2023 u 09:49
0

HICIMA IZ VATRENOG ORUŽJA RANJENE DVE OSOBE! Pucnjava u Kosovskoj Mitrovici!

Naglašeno je da se radi o preliminarnim informacijama i da će uskoro moći da nam se saopšte drugi detalji

Hicima iz vatrenog oružja ranjena je najmanje jedna osoba u pucnjavi koja se noćas dogodila u severnom delu Mitrovice, kazali su u Kosovskoj policiji za Radio Kontakt Plus.

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani, rekao je da se incident desio oko dva sata posle ponoći u neposrednoj blizini ekspoziture „Komercijalne banke“.

https://happytv.rs/hronika/laza-bombas-pokusao-da-se-ubije/573840/

– U bolnicu su primljene dve osobe. Međutim, nije nam potvrđeno da je dvoje ranjeno. Za sada znamo da je samo jedna osoba povređena i ona nije životno ugrožena. Na licu mesta pronašli smo čaure od automatske puške i tragove krvi. Mesto je obezbeđeno i istraga je u toku –  naveo je Eljšani.

Dodao je da je policija traga za jednom osobom, jer postoji sumnja da je povezana sa ovim slučajem. Naglasio je da se radi o preliminarnim informacijama i da će uskoro moći da nam saopšti druge detalje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter