Izvor: Kurir.rs/Telegraf
09.02.2023 u 13:37
1

HIRURG NASILNIK SUPRUZI SLOMIO REBRA I LAKAT, OPERISANA NA ORTOPEDIJI: Novi detalji su potpuno parališući!

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu.

Supruga (42) hirurga sa VMA (48), osumnjičenog da je brutalno tukao 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu naočigled troje maloletne dece operisala je lakat, odnosno, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica gore navedenog zlostavljanja.

„PIO JE HORMONE I LEKOVE ZA SMIRENJE“: Hirurg nasilnik zbog bolesti nije mogao da radi, a kod kuće je maltretirao suprugu!

„Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja“, kaže sagovornik blizak medijima.

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

„Uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem“, saopštili su iz tužilaštva.

On je za vreme zlostavljanja supruge bio na odusustvu s posla zbog oboljenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HIRURG NASILNIK SUPRUZI SLOMIO REBRA I LAKAT, OPERISANA NA ORTOPEDIJI: Novi detalji su potpuno parališući!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter