Izvor: informer.rs
20.02.2023 u 10:36
0

HOROR SCENA U STARIM BANOVCIMA: Meštanin pronašao telo vezanih ruku i nogu na obali Dunava!

Obdukcijom će biti utvrđen identitet, vereme i uzrok smrti, rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Telo nepoznate osobe, vezanih ruku i nogu, pronađeno je na obali Dunava u Starim Banovcima, a policiju je obavestio meštanin koji je leš pronašao.

Kako se nezvanično saznaje, telo nepoznatog muškarca u fazi raspadanja pronađeno je u subotu oko 13.30 sati u Belegišu na obali reke Dunav.

– Leš je pronašao meštanin i obavestio policiju koja je ubrzo stigla, a pretpostavlja se da je reč o muškarcu. Ono što je privuklo pažnju, onima koji su leš videli, je da su mu ruke i noge, navodno bile vezane – rekao je jedan od meštana u Belegišu.

Kako je objasnio telo je bilo u fazi raspadanja.

TELO ŽENE U KANALU: Užas kod Apatina, sumnja se da je reč o nestaloj Mileni

– To je rukavac Dunava i vrlo moguće je da je telo reka donela i iz Mađarske… Kako sam čuo na njemu nije bilo vidljivih povreda… – rekao je sagovornik.

Izvor takođe upoznat sa slučajem naveo je da je telo prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

– Obdukcijom će biti utvrđen identitet, vereme i uzrok smrti – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeni svi detalji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter