Izvor:
08.12.2016 u 01:58
0

Horor u Kraljevu: Muškarac ubio troje ljudi, pa izvršio samoubistvo!

Muškarac Ž.R. (61) ubio je u selu Ratina kod Kraljeva troje ljudi, a potom izvršio samoubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, motiv zločina su loši komšijski odnosi, a u krvavom piru ranjena je još jedna osoba, koja je smeštena u bolnicu.

Zločin se dogodio oko 15.30 časova, na njivi u blizini porodičnih kuća ubijenih, kada je ubica iz lovačke puške pucao na tri osobe.

Nezvanično, Ž.R. je ubio komšiju, njegovog brata od tetke, a ranio je jednu ženu koja je ubrzo preminula u kraljevačkoj bolnici.

Potom je Ž.R. je pucao i na četvrtu osobu, koja je ranjena, ali nije u životnoj opasnosti. Muškarac je potom otišao na lokalno groblje, gde je izvršio samoubistvo.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter