Izvor: Kurir.rs
18.01.2023 u 10:53
0

ISPLIVALA PRVA FOTOGRAFIJA BRAJANA VOLŠA NAKON ANINOG NESTANKA: Svi se pitaju da li njegov položaj tela otkriva stanje psihe!

Brajan ima na sebi svetle pantalone, patike i džemper. Ispred novinara stajao je kako se čini sa rukama u džepovima.

Reporter maeričkog portala Boston25 objavio je na Tviteru, kako tvrdi, prvu fotografiju Brajana Volša nakon prijave nestanka njegove supruge Ane.

NOVI DETALJI U VEZI SA NESTANKOM ANE VOLŠ: Evo gde je završio novac od prodaje stana i zbog čega je sve moralo hitno da se reši!

Reporter je objavio fotografiju koja je, kako kaže, nastala ispred iznajmljene kuće Volšovih u Kohasetu.

Novinar navodi da je fotografija nastala 5. janura dan nakon prijave nestanka, a tri dana pre njegovog hapšenja za ometanje istrage.

– Suprug Ane Volš ni tada nije bio rečitiji u odnosu na danas. Brajan nije želeo da daje komentar povodom nestanka svoje žene – napisao je novinar.

Brajan ima na sebi svetle pantalone, patike i džemper. Ispred novinara stajao je kako se čini sa rukama u džepovima.

Nedavno su se pojavile i fotografije Brajana Volša nastale pre skoro četiri godine kada je bio optužen za prevaru u vezi sa umetničkim delima.

Brajan Volš i zvanično je noćas po našem vremenu optužen za ubistvo supruge Ane Volš iz Beograda, majke tri mala sina, i već danas će se tim povodom pojaviti pred sudom i izjasniti na optužnicu.

Ono što je novo i što američka javnost danas iščekuje jeste saopštenje i najvažnija informacija od istražnih organa – da li su pronašli Anino telo kad su sad odlučili da podignu zvaničnu optužnicu.

Tamošnji mediji saopštili su da je podatak o pronalasku tela zasad nepoznat, ali da očekuju da se saznanja o tome pojave danas, kada optuženi Brajan bude izveden pred sudiju, javlja News nation.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter