Izvor:
04.10.2016 u 03:22
0

ISPOVEST SILOVANE DEVOJKE SA HENDIKEPOM IZ NOVOG PAZARA: Nakon iživljavanja su tražili TAKSISTI da me…

Prema nezvaničnim informacijama, devojka sa posebnim potrebama S.P. iz Novog Pazara je u utorak tokom dana otišla u posetu jednoj ženi sa kojom zajedno uzima hranu u narodnoj kuhinji, a koja živi u komšiluku Hasiba M., u čijoj kući se održavala rođendanska proslava. Nesrećna devojka kaže da se samo seća da je u kući Hasiba M. otišla da potraži tu poznanicu, a da su joj gosti na proslavi rekli da ostane i popije piće sa njima.

Kako sam završila u toj sobi ne sećam se, niti znam šta se sve dešavalo. Bilo je njih petorica oko mene, sećam se da su me držali za vrat… Svašta su mi radili… – ovako u ispovesti priča S.P. (25), devojka sa posebnim potrebama koju su u utorak mučki silovala petorica Novopazaraca.

Onda nastavlja svoju strašnu priču:

Ja nikada pre toga nisam popila ni kap alkohola i nije mi bilo dobro. Kako sam završila u sobi ne sećam se, niti znam šta se sve dešavalo. Bilo je njih petorica oko mene, sećam se da su me držali za vrat, svašta su mi radili – u suzama je izgovorila S.P. koja se šćućurila ispred trošnog kućerka u novopazarskom naselju Deževski put.

Nakon iživljavanja nad bespomoćnom devojkom, neko od osumnjičenih je pozvao taksi i vozaču platio da je odveze “negde do Deževskog puta i tu ostavi”.

Slučajno sam bila u blizini kada ju je taksista doveo. Kada sam je ugledala, umalo se nisam onesvestila. Vrat joj je bio sav modar, nije mogla da stoji na nogama i nije prestajala da plače. Tek je ujutru rekla šta se desilo, sestri pokazala ostale modrice po telu i tada je rešila da ih prijavi policiji. Nije mi jasno kakvi su ljudi mogli da siluju devojku sa smetnjama u razvoju koja jedva ima 40 kilograma – u šoku je jedna od komšinica.

Policija je od S.P. uzela izjavu i ubrzo privela svu petoricu osumnjičenih. Uzeti su njihovi, kao i DNK nalazi iz sobe u kojoj je devojka bila silovana, a ona je poslata na medicinski pregled koji je potvrdio njene navode.

S.P. živi sa mlađim bratom, koji je takođe osoba sa smetnjama u razvoju, dok su joj roditelji preminuli.

Ima i stariju sestru koja živi u inostranstvu, a koja ovih dana boravi u Novom Pazaru kako bi organizovala četrdesetodnevni pomen preminuloj majci.

Novopazarcima Hasibu M. (45), Edibu M. (43), Asmiru I. (20), Nuhiju B. (28) i Edisu D. (29) produžen je pritvor za još 30 dana zbog sumnje da su u utorak veče silovali S.P. (27) devojku sa posebnim potrebama, potvrđeno je Blicu u Višem javnom tužilaštvu.

Više javno tužilaštvo je nakon saslušanja osumnjičenih predložilo Višem sudu da im se odredi pritvor do 30 dana kako ne bi uticali na svedoke i uznemiravali javnost i naš predlog je prihvaćen. Oni se terete da su izvršili krivično delo obljube nad nemoćnim licem, istraga na rasvetljavanju svih pojedinosti ovog slučaja i prikupljanju novih dokaza se nastavlja – kaže Adnan Baćićanin, portparol Tužilaštva.

Prema saznanjima Blica, četvorica uhapšenih su odbacili sve optužbe koje im se stavljaju na teret, dok je jedan priznao da je imao seksualni odnos sa devojkom, ali je rekao da odnos nije bio pod prisilom.

Izvor:Blic
Foto:Twitter/Prijedor24com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter