Izvor: Blic.rs
08.12.2020 u 12:32
0

ISTRAGA NAKON VELIKE ZAPLENE: Određen pritvor vlasniku kuće u kojoj je pronađeno 220 KILOGRAMA MARIHUANE i dva pištolja

Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu, Viši sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana Ž. V. (72) iz Proseka kod Niške Banje, u čijoj je porodičnoj kući policija pronašla 220 kilograma marihuane, dva pištolja sa prigušivačima i 850 paklica cigareta.

– Više javno tužilaštvo u Nišu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv okr. Ž. V. (72), zbog osnova sumnje da je izvrsio krivična dela neovlascena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 246 stav 1 Krivičnog zakonika, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348 st. 1 Kz i nedozvoljen promet akciznih proizvoda iz člana. 176 Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji. Po predlogu tuzilastva, Visi sud u Nisu je protiv okrivljenog odredio pritvor do 30 dana, zbog visine zaprećene kazne i okolnosti da je izvrsenje krivičnog dela dovelo do uznemirenja javnosti – saopštio je portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Borislav Radonjić.

NAJVAŽNIJE DANAS:

DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE NA VOŽDOVCU: Doktorka Hitne pomoći otkrila kako je dete ubila struja, reanimirali ga 2 sata

KORONA KOSI: Broj zaraženih u svetu PREMAŠIO 68 MILIONA!

DR JANKOVIĆ O VAKCINAMA I ZEMLJAMA IZ KOJIH DOLAZE: Evo šta građanima želi za praznike

Kao je saopštio MUP Srbije Pripadnici Uprave kriminalističke policije, zaplenili su oko 220 kilograma marihuane i uhapsili Ž. V. (72) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

– Policija je pretresom porodične kuće Ž. V. pronašla 185 paketa marihuane, koja je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji na teritoriji Niša. Zaplenjeni su i dva pištolja sa prigušivačem, kao i 850 paklica cigareta, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljena trgovina. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu – saopšteno je iz MUP-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter