Izvor: HappyBSC
27.07.2022 u 10:01
0

„IZ LIČNOSTI ŽRTVE UVEK IZLAZI UBICA“: Žarko Popović izneo nepoznate detalje u vezi sa svirepim zločinom nad Jelenom Marjanović, Zoran mu je odmah bio sumnjiv!

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji ovog jutra bio je uvaženi stručnjak Žarko Popović – bivši šef odseka za krvne delikte policijske uprave za grad Beograd, a tematika koja je bila u fokusu jeste svirepo ubistvo pevačice Jelene Marjanović za koje je pre nekoliko dana osuđen na 40 godina robije njen suprug Zoran Marjanović

ONA ZNA SVE MRAČNE TAJNE, POMOGLA JE POLICIJI DA NAĐU UBICU: Evo ko je mistična Vera Vukmanović – kuma porodice Marjanović!  

S obzirom na to da je tokom istrage i saslušanja dolazilo do propusta i opstrukcija, a kasnije i do smrti kako članove porodice, tako i glavnog inspektora koji je vodio slučaj, Popović je istakao kako bi trebalo da izgleda opsežno vođenje ovakvog slučaja. 

– Smrt Dejana Jovića je zvanično okrakterisano kao posledica virusa korona, ako se eventualno ne pronađu neki novi dokazi. Na svim slučajevima se radi timski naročito na krvnim deliktima. Raditi na ubistvu sa nepoznatim počiniocem podrazumeva više određenih aktivnosti. Imate obradu lica mesta – operativnog, pa imate rad na ličnosti žrtve. Iz ličnosti žrtve uvek izlazi ubica, tako su govorili iskusni načelnici. U taj proces mora više ljudi da bude uključeno, kao i kolega Zečević koji nam sa veoma pouzdanim poligrafskim ispitivanjem može pomoći, iako oni ne predstavljaju dokaz u krivičnom postupku, ali nama mnogo znače za operativni rad. Sva saznanja koja je Dejan Jović imao u vezi sa slučajem Marjanovića morao je na kraju dana da podeli sa svojim kolegama i starešinama ili u formi dostavljanja službenih beleški o svim preduzetim merama i radnjama tog dana – objasnio je Žarko, koji je bio prvi koji  je saslušao Zorana Marjanovića nakon prijave o nestanku supruge Jelene.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–     – Došao je sa pričom kako bi želeo da prijavi nestanak supruge. U prvom trenutku nisam želeo da ulazim u neku veliku raspravu sa njim, kako ga ne bih provocirao s nekim pitanjima. Odmah mi je bio sumnjiv, te u tim trenucima pustim čoveka da on sve ispriča. Zoranove nelogičnosti i sumanute priče sam zadržao za sebe koje smo mi posle kroz rad proveravali. Krenuo je priču kako se sa svojom ćerkicom i suprugom izašao na nasip kako bi pokojna Jelena trčala, dok je on šetao sa devojčicom, međutim tamo je bila gužva, kako je naveo, što isključuje mogućnost da je bilo drugo lice. Istakao je da je Jelena trčkarala, odaljivala se i vraćala, a potom je na tom pravcu gde nema nikoga vidljivost dobra – ona odjednom nestaje. U međuvremenu dok je on davao prijavu o nestanku, pitao sam da li se nekada ranije tako nešto dešavalo? Pustio sam sve nelogičnosti koje izgovara i pozvao inspektorku koja je zavela prijavu o nestanku lica. Nakon razgovora su ga pustili jer nismo imali leš tada. Nedelja je bila, kad smo stigli na posao – pronađen je leš na kanalu, psi tragači su nanjušili, obavestio sam vatrogasnu jedinicu i državnog tužioca o događaju. Vatrogasci su došli na lice mesta, izvadili su leš jer imaju adekvatnu opremu, stavili su ga travnatu površinu pored kanala, a poslao sam i operativno – uviđajnu ekipu i forenzičare da dobro obrade lice mesta. Nakon tri sata je koleginica mogla da izađe na lice mesta, a na telu su nastupile određene morfološke promene jer je tog dana bilo preko 30 stepeni. Naredio sam da se detaljno pregleda leš, garderoba nije bila pocepana, ali je bio veći broj rasekotina na temenom delu glave, više puta je udarena nekim oštrim predmetom. Nije bilo odbrambenih tragova po telu, a na obali tog kanala je pronađena jedna patika sa čistim đonom koja je bila odpertlana. Ovde je napravljena velika greška jer je Marjanović priveden kad je pronađen leš i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, pa je pušten. Ako nemaš dokaze moraš da ga pustiš i ne smem više po istom postupku da ga privodiš.

       Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter