Izvor: Tanjug
14.03.2023 u 14:38
0

IZA REŠETAKA? Nastavak suđenja Belivukovom klanu

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića dovedeni su u Specijalni sud u Beogradu.

Tu im se nastavlja nekoliko suđenja za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Oni koji su dovezeni se nalaze u Okružnom zatvoru, a dovedeni su u dva navrata u polcijskoj koloni sa policijskim automobilima i vozilima Žandarmerije.

HOROR U SOMBORU: Pronađeno telo u bunaru

Očekuju se i dolasci optuženih koji se brane sa slobode među kojima su Boris Karapandžić, Slađana Sekulić, Miloš Lukić Selak, Mijat Simeunovic i drugi.

Danas bi okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin trebalo da nastavi da odgovara na pitanja optuženog Miljkovića, sto je započeto na jučerašnjem suđenju.

Pre Hrvatina svoja saznanja o krivičnim delima za koja se grupa sumnjiči je ispričao okrivljeni-sarađik Srđan Lalić.

Nakon Hrvatina očekuju se izlaganja okrivljenog-sarađuka Nikole Spasojevića.

Svedoci okrivljeni su pristali da za kazne zatvora od 14,15 i 18 godina govore o zločinima koje je grupa počinila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter