Izvor: Kurir
24.04.2023 u 13:04
0

IZVUČENO TELO IZ SAVE U SREMSKOJ MITROVICI: Majka nestalog Aleksandra nemoćna čeka odgovor

Za Mitrovčaninom Aleksandrom Jovanovićem (18) kojem se svaki trag gubi 15. aprila i dalje se intezivno traga. Poslednji put viđen je u subotu, kada je izašao iz porodične kuće i otišao u nepoznatom pravcu, a roditelji strahuju jer se njegov nestanak poklapa sa prijavom da je nepoznati mladić skočio sa mosta u reku Savu u Sremskoj Mitrovici.

Danas je iz reke Save u Sremskoj Mitrovici izvučeno telo, nakon čega se oglasila majka nestalog Aleksandra.

„GROM 2“ vreba iz Zaporožja: Ruse čeka pakao?

– Čula sam da je izvučeno telo, ali devojčice od navodno 17 godina. Slikali su ranac i ženske stvari. Da su našli muško telo, verovatno bi me neko pozvao – kaže majka Bilja za Telegraf i dodaje:

– Što se tiče Aleksandra, nema pomaka sve je na istoj relaciji, čekam da bilo šta saznam – kaže majka.

Podsetimo, posle njegovog nestanka postao je viralan skrinšot sa njegovog strima gde on piše: „Mislim, Sava je brza, za dva dana dok me ne nađu, baj, ko se boji smrti, odoh do mosta“.

Navodno, tome je prethodila svađa sa devojkom koja živi van Srbije.

EVO KO JE BIO UZ NJEGA DO POSLEDNJEG TRENUTKA! Kreator se brinuo o njemu SVAKODNEVNO

– Vreme njegovog izlaska iz kuće i eventualnog odlaska do mosta se poklapa sa vremenom kada očevici kažu da videli dečka kako skače i da je imao crnu jaknu i da je dozivao pomoć – kaže uplakana i očajna majka.

Nezvanično, policiji je u isto vreme prijavljen nestanak još jednog lica.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestanku mladića može da se javi u najbližu policijsku stanicu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter