Izvor: Kurir.rs
09.05.2023 u 19:33
0

NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA KOD KRUŠEVCA: Jedan od braće osumnjičene za ubistvo žene bio u vezi sa žrtvom

Braća Milašin Đ. (63), Dejan Đ. (65) i Dušan Đ. (45) iz Ćićevca uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo u saizvršilaštvu tako što su ženi K. J. (51), iz Jagodine, zadali više udaraca po glavi i telu drvenom motkom. Od posledica povreda nesrećna žena je preminula u kruševačkoj Opštoj bolnici.

TRI BRATA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO ŽENE: Detalji zločina u Ćićevcu

Meštani Ćićevca ne kriju da su zbog ovog događaja ostali u šoku, a komšije iz ulice u kojoj se dogodilo ubistvo navode da su za zločin saznali jutros kada im je policija kucala na vrata.

– U pitanju su tri brata, a ta žena je povremeno živela kod njih. Znam da je dolazila i odlazila, a kako živim blizu njih, baš juče sam je videla kako pere sudove u dvorištu. Od Uskrsa je tu kod njih, a kako znam ona je sa Milašinom u nekoj vrsti veze – navodi komšinica ove porodice.

Kako dodaje, braća su bila korektna kao komšije, ali međusobno su znali da podignu ruke jedni na druge.

– Sva trojica su nadničili, skupljali su novac da mogu zimi da prežive. Prema nama, kao komšijama, su bili divni. Dule je nadničio po selu, kosio nam je travu, cepao drva za zimu. Znam da je i Milašin radio kod popa, održavao mu je voće, baštu. Međusobno su znali da se potuku, ali prema nama su bili i više nego korektni – kaže ova žena.

Prema rečima prvih suseda, upravo je Milašin otrčao kod komšija da zove Hitnu pomoć.

– Došao je i kukao kako njegovoj partnerki nije dobro, zvali smo Hitnu. Međutim, kada su došli videli su da je u nesvesti, ali da je živa. Na glavi je imala više povreda od udaraca drvenim trupcem, pa je po dolasku u bolnicu preminula. – kaže jedan stariji muškarac.

Podsetimo, osumnjičenima je, nakon hapšenja, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter