Izvor: Kurir.rs
04.10.2022 u 14:44
0

JELENA MARJANOVIĆ JE JEDNU TAJNU ODNELA U GROB: Ove reči će zauvek predstavljati misteriju kada je njen život bio u pitanju!

Pevačica Jelena Marjanović  ubijena je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, a Viši sud u Beogradu  je u julu ove godine njenog supruga Zorana osuđen je za to ubistvo na maksimalnih 40 godina zatvora.

DA NIJE SVIREPO LIŠENA ŽIVOTA – JELENA BI SADA NAPUNILA 39. GODINA: Muž joj na rođendan podigao spomenik, a šest godina kasnije je osuđen na 40 godina robije!

Jelenu život nije mazio.

Prvo joj je preminuo otac za kog je bila vezana. On joj je bio ključna podrška u karijeri i privatnom životu, a tada se Jelena povukla se sa javne scene. Deset godina kasnije odlučila je da se vrati na scenu jer je verovala da bi to njenog oca činilo srećnim.

Kasnije je saznala da joj je majka obolela od malignog tumora i preuzela je brigu o njoj. Ne samo da se nikad nije žalila, već je stizala da nastupa i na dobrotvornim koncertima kako bi pomogla ugroženoj i bolesnoj deci.

Na kraju, Jelena je brutalno ubijena ostavivši iza sebe ćerku Janu. Zoran je osuđen, ali je Jelena u grob odnela jednu tajnu koja nikad neće biti demistifikovana.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posle stričeve sahrane, Jelena je imala čudan razgovor sa svojom strinom.

Upravo je strina o tome govorila posle Jeleninog ubistva.

„Prošle godine, posle sahrane mog muža, pričale smo u kolima. Na moj komentar da sam ja sledeća, odgovorila mi je: ‘Nisi ti, ja sam“.

Da li je Jelena već tada nešto znala ili je samo slutila? Zauvek će ostati tajna.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter