Izvor: Kurir.rs
14.06.2020 u 14:39
0

JEZIVA NESREĆA: Mlad život STAO u SEKUNDI na IBARSKOJ! (FOTO)

U saobraćajnom udesu automobila i motocikla koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u nedelju, oko 11.30, u mestu Polumir na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, poginuo je vozač motocikla čačanske registracije.

Kako se pretpostavlja, on se, krećući se u pravcu Raške, iz još nepoznatih razloga, sudario sa „dačijom“ kraljevačke registracije koje je dolazila iz suprotnog pravca.

OVO MORATE PROČITATI

MAKEDONIJA OTVORILA GRANICE Srpski turisti od sutra lakše do GRČKE! OVO SU USLOVI!

AMERIKA GORI! POLICIJA UBILA NENAORUŽANOG AFROAMERIKANCA! Nemiri u ekspanziji!

ATLANTA: Ovi policajci su UBILI AFROAMERIKANCA!

KO JE BIO UBIJENI AFROAMERIKANAC? POLICIJA ga UPUCALA U LEĐA zbog SPAVANJA NA PARKINGU! (FOTO)

VUČIĆ NA SPECIJALNOM DOGAĐAJU Veliki dan za Vojsku Srbije!

Zbog teških povreda, motociklista je sanitetom hitno prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ gde je, uprkos naporima lekara da mu spasu život, na žalost i preminuo.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je bio više od jednog sata u poptpunom prekidu i ponovo je uspostavljen u 12.34.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter