Izvor: Novosti
12.02.2023 u 12:31
0

JEZIVA NESREĆA NA PUTU PRIJEPOLJE – NOVA VAROŠ: Žena poginula, povređeno dvoje dece

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju oko 11 časova dogodila na magistralnom putu od Prijepolja prema Bistrici u mestu Stanjevine život je izgubila jedna ženska osoba, dok je dvoje, od troje dece koliko se nalazio u automobilu povređeno.

DETALJI NESREĆE NA ZRENJANINCU: Ovako je došlo do krvavog sudara dva BMW-a (VIDEO)

Jedno dete sa povredama glave nakon ukazane pomoći od strane lekara prijepoljske Hitne pomoći transportovano u užičku bolnicu, dok je drugo dete zbrinuto u Opštoj bolnici u Prijepolju. Prema nezvaničnim informacijama, treće dete koje se nalazilo u smrskanom automobilu, prošlo je bez povreda.

POŽAR NA VOŽDOVCU: Upalio se automobil, plamen se proširio na drugo vozilo i fasadu kuće

Pod kojim okolnostima je došlo do nezgode u kojoj je jedna osoba izgubila život, još uvek nije poznato, kako se pretpostavlja, vozilo u kojem je bilo pet osoba, od kojih troje dece, izgubilo je kontrolu na klizavom kolovozu i udarilo u bankinu. Od ranih jutarnjih sati, u prijepoljskom kraju pada sitan sneg koji se zadržava na putu.

Saobraćaj na deonici od Prijepolja prema Novoj Varoši, trenutno je u prekidu zbog uviđaja koji obavljaju pripadnici saobraćajne policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter