Izvor: Alo.rs
20.02.2023 u 18:36
0

KRVAVI PIR U STAROJ PAZOVI: Mladić pokušao komšiju da ubije satarom

Javni tužilac u Sremskoj Mitrovici dao je nalog da odredi mera zadržavanja prema osumnjičenom T.N. iz Stare Pazove zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

Dana 20.02.2023. godine u 12,30 časova NN lice je prijavilo da je osumnjičeni T. N. napao svog komšiju B. M.

Izlaskom na lice mesta utvrđeno je da je osumnjičeni T. N. oko 12,30 časova na placu oštećenog prišao istom i zadao mu više udaraca u glavu koristeći tom prilikom mesarsku sataru.

JEZIVA TRAGEDIJA KOD LEBANA: Na nesrećnog čoveka pao zid, na mestu POGINUO!

Nakon toga osumnjičeni se vratio u svoju porodičnu kuću gde je i zatečen od strane patrole.

Od strane SHMP Stara Pazova oštećeni je transportovan u Urgentni centar radi dalje hospitalizacije, a ostećeni ima dve posekotine preko glave kao i posekotinu širine oko 20cm preko nosa.

Policijski službenici PS Stara Pazova su prilikom pretresa u kući osumnjičenog u kuhinji u drvenoj fioci pronašli metalnu sataru, a za koju postoje indicije da je korišćena u opisanom događaju.

Isto je oduzeto od osumnjičenog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter