Izvor: Kurir.rs
18.03.2023 u 11:48
0

JEZIVO NASILJE U ZRENJANINU, UHAPŠENA DVA MUŠKARCA: Satima se iživljavali nad ženom (68), pa je SILOVALI

Zrenjaninska policija juče je uhapsila dva muškarca zbog sumnje da su u jednom selu na teritoriji PU Zrenjanin prvo brutalno mučili, zatim silovali ženu (68) pa je opljačkali, prenose mediji.

Nesrećna žena, kako se prenosi, živi sama u porodičnoj kući.

– Dva muškarca su prvo verovatno vrebali žrtvu, i kada su usanovili da sama živi, postala je njihova meta. Upali su u kuću, a potom je satima mučili i zlostavljali. Kasnije su nasilnici silovali nesrećnu ženu – kaže izvor iz istrage i dodaje:

Užas u Pančevu! Pretio bivšoj da će joj razbiti glavu!

– Opljačkalji su žrtvu, a zatim pobegli. Slučaj je prijavljen policiji, koja je brzom i efikasnom akcijom uhapsila osumnjičene.

Istraga je u toku i ona će otkriti sve detalje ovog jezivog slučaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter