Izvor: Kurir.rs
12.01.2023 u 11:04
0

KAO DA JE SLUTILA ŠTA JE ČEKA, PA SE OPRAŠTALA OD SVOJE DECE? Jedna od poslednjih objava Ane Volš na socijalnim plaformama rasplakala majke širom sveta!

Njih dvoje su u braku dobili tri sinčića - od dve do 6 godina, i ono što svakog čoveka boli najviše jeste šta će biti sa njima.

Misteriozni nestanak u novogodišnjoj noći lepe Beograđanke Ane, koja se udala za Amerikanca – Brajana Volša i izrodila tri sinčića u Bostonu gde žive, već 11 dana zaokuplja punu pažnju američke i srpske javnosti.

SINOVE ANE VOLŠ MOGLI BI DA RAZDVOJE NA 3 STRANE: Prijateljice mole socijalnu službu SAD: „Dozvolite da ih čuvamo!“

Reči podrške i ohrabrenja koje porodici Ane Volš stižu sa svih strana, ali i vere da će je pronaći, mala su uteha posle najnovijih saznanja i otkrića bostonske policije koja je posle hapšenja njenog muža objavila da je u podrumu kuće pronašla krvav nož i ljudsko tkivo na tepihu, te krvave najlone na obližnjoj deponiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ana Volš deca instagram printscreen
Ana Volš deca instagram printscreen

Njen suprug Brajan, o kojem se iz dana u dan otkrivaju sve gore pojedinosti, nestanak je prijavio tek tri dana kasnije što je odmah pobudilo sumnju lokalnih inspektora. Njih dvoje su u braku dobili tri sinčića – od dve do 6 godina, i ono što svakog čoveka boli najviše jeste šta će biti sa njima.

Anina familija i njeni najbliži prijatelji ne odustaju ni za milimetar od tvrdnje da ona nikud ne bi otišla bez svojih dečaka i tek tako ostavila svoju decu, te da čak i sama takva pomisao ne dolazi u obzir jer ih je prosto obožavala.

Jedna od njenih poslednjih objava na Instagramu jeste snimak na kojem pokazuje prva odelca svojih beba, a u opisu najavljuje da će ih uramiti za uspomenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter