Izvor:
05.04.2019 u 18:05
0

KATASTROFA KOD SALZBURGA: Srpski autobus izgoreo!

Autobus autoprevoznika iz Kuršumlije, na liniji Prokuplje-Minhen, izgoreo je u četvrtak oko 23 u blizini Salzburga.

Putnici su osetili miris dima dok su išli prema Minhenu, pa su o tome odmah obavestili vozača. On je odmah zaustavio vozilo, ali se vatra već proširila na prednji deo vozila.

U trenutku nesreće u autobusu je bilo 12 putnika, koji su srećom na vreme evakuisani. Na autobusu je pričinjena ogromna materijalna šteta koja se procenjuje na oko 200.000 evra. Vozač je, zbog trovanja dimom, prevezen u lokalnu bolnicu.

Kako je vozilo bilo novijeg datuma, ovaj kvar je nemačkoj policiji bio čudan:

– Neobično je da se na takvom novom autobusu desio ovakav kvar – rekao je izvor iz policije za nemačke medije.

Vatru je gasilo 11 vatrogasnih vozila i 50 vatrogasaca, a šlep služba odvukla je izgorelu olupinu sa auto-puta. Zbog gašenja požara auto-put A8 je bio zatvoren do 0:30 sati.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter