Izvor: Kurir.rs
01.02.2023 u 13:50
0

HOROR U NEMAČKOJ! Srbin, serijski ubica, uhapšen zbog ubistava penzionera

Osumnjičeni je otac dvoje dece iz Srbije, a sumnjiči se za ubistva u Švebiš Halu.

Srbin (31), uhapšen je danas u Nemačkoj zbog pljački i najmanje dva ubistva penzionera. Nemačka policija raspisala je poternica za njim, a tamošnji mediji označili su ga kao serijskog ubicu.

Naime, osumnjičeni je otac dvoje dece iz Srbije, a sumnjiči se za ubistva u Švebiš Halu.

POTRAGA SE ZAVRŠILA TRAGIČNO: Pronađeno telo muškarca iz sela Belanovce

– Istražitelji terete muškarca za ubistvo 77-godišnjaka u decembru i 89-godišnjaka prošle nedelje u njihovim stanovima. Osim toga, proverava se da li je muškarac odgovoran i za pljačku 83-godišnjaka u njegovoj kući pre oko dve nedelje. Istražitelji istražuju i da li je uhapšeni u oktobru 2020. godine u okolini ubio još jednu penzionerku (94) 2020. godine – prenose strani mediji.

– Policijski štab u Alenu objavio je njegov foto-robot, a to je bio „važan deo slagalice“ u istrazi – rekao je šef policije Rajner Meler.

Pored toga, DNK na zaplenjenom oružju ubistva doveo je policiju do osumnjičenog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter