Izvor: Telegraf.rs
25.03.2022 u 13:42
0

KOŠMARNA NOĆ U SRBIJI: U poslednja 24 časa dva pokušaja i jedno ubistvo supruga

U protekla 24 časa na teritoriji Srbije dogodila su se tri stravična zločina u kojima su žene bile žrtve svojih partnera. Poslednji se dogodio jutros oko 8 časova na Zvezdari kada je muškarac Goran S. napao ženu Sanju sekirom, udarao je više puta, pa pokušao da se obesi. Dan pre, muž je u Vranju izbo suprugu nožem pred ćerkom. Nesrećna žena je kasnije preminula. Iste noći u Sremčici Ž. Š. je zabo nož u vrat supruzi J. R. (57).

Zločin na Zvezdari, podsetimo, dogodio se jutros oko 8 časova. Supružnici su se, kako saznaje Telegraf.rs, posvađali, nakon čega je on uzeo sekiru i posekao je. Kada je video šta je uradio, pokušao je da se obesi. Zapomaganje je čuo njihov komšija, došao i njega skinuo sa vešala, pa pozvao policiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dve ekipe Hitne pomoći su bile na licu mesta i prevezli su oboje na reanimaciju. Žena je zadobila višestruke povrede glave i vrata od udaraca sekirom.

Dan ranije dogodio se zločin u Vranju kada je muž pred ćerkom napao suprugu i tom prilikom je zabio nož od 20 centimeatara. Nesrećna žena je preminula juče u bolnici u Nišu. Inače, prema rečima rođaka ove porodice, Dejan je godinama maltretirao nesrećnu ženu i troje dece koje ima.

„Dejan je teška pijanica. Po zanimanju je moler i radio je godinama u Nemačkoj, ali su ga oterali odande i čim se vratio izbo je nesrećnicu“, kaže naša sagovornica Telegrafa. Ona ističe da nasilje u ovoj kući traje desetinama godina unazad.

„Njegov otac je takođe bio pijanica, tukao je njegovu majku, njega i brata, a sada se razboleo. Dejan se ponaša isto kao i otac. Tukao je svoju ženu, ima dve ćerke, obe maltretira, a tuče i sina. Ova koja je probala da spasi majku ima samo 12 godina… Mučenica. Druga ćerka ima oko 20 godina, kao i sin“, kaže ona.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a tokom istrage utvrđeno je da je čovek bio pod dejstvom alkohola.

Iste noći, četiri sata kasnije u Sremčici, beogradska policija uhapsila je Ž. Š. (73) zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju suprugu J. R. (57).

Nesrećna žena je spavala kada joj je nevenčani suprug zario nož u vrat, a ćerku je, kada je pokušala da odbrani majku, posekao po ruci.

„Zapomaganje majke čula je ćerka koja je uspela da savlada oca i oduzme mu nož. Odmah je pozvala policiju i lekare. Nasilnik je uhapšen“, kaže naš izvor blizak istrazi.

Povređena J. R. primljena je u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti. Lekari su joj konstatovali ubodnu ranu na vratu i posekotine na rukama dok se branila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter