Izvor: Kurir
10.04.2023 u 22:00
0

„SAD BIH GA UBIO“: Očajni deda nakon krvavog pira u Ripnju!

Osumnjičeni ubica Stojan Ilić (38) uhapšen je Ripnju, i to posle kraćih pregovora, samo dva sata nakon što je počinio užasan zločin.

Stojan Ilić (38), koji se sumnjiči da je danas nešto posle 14 satiu beogradskom naselju Ripanj nožem izbo troje komšija u njihovoj porodičnoj kući, pre krvavog pira u kući, kako se sumnja, silovao je i ubio njihovu šesnaestogodišnju ćerku, odnosno unuku, Nevenu P! Ilić je uhapšen nepuna dva sata kasnije na obodu naselja.

– Sumnja se da je osumnjičeni najpre silovao i ubio maloletnicu (16) i njeno telo ostavio pored pruge, a potom otišao do njene porodične kuće, gde je nožem pokušao da ubije i njenu familiju – majku, ujaka i babu.

Oni su hospitalizovani – pokazali su prvi rezultati istrage.

HOROR KAKAV NOVI SAD NE PAMTI: Sin izvršio samoubistvo, zatim majka izbola muža!

Izbacio telo kod pruge

Prema nezvaničnim informacijama, Stojan je tinejdžerku presreo na putu, uvukao je u automobil i potom je silovao.

Sumnja se da ju je potom izbo nožem i bacio pored puta u šipražje. Inače, ubica je dobro poznavao porodicu i gotovo svakodnevno je dolazio kod njih u kuću.

– Ilić je, navodno, juče i pre podne dolazio u kuću komšija, ali u njoj nikoga nije zatekao.

Međutim, kada se vratio oko 14 sati, nasrnuo je na majku devojčice Sanju P., bacio je na pod i posekao, potom je napao devojčicinu babu Mirjanu P. i ubadao je u glavu, a onda i ujaka devojčice Dejana P., koji je u dvorištu cepao drva.

Iako je imao sekiru u rukama, ujak Dejan nije mu se suprotstavio, jer nije ni mogao da pretpostavi šta se dogodilo Neveni – kaže sagovornik i dodaje da je pomahnitali Stojan potom pojurio i mlađu sestru ubijene, ali je ona uspela da pobegne iz dvorišta i sakrije se u žbunju.

Prema nezvaničnim informacijama, u kući je, kada je Stojan uleteo, bilo još dvoje male dece napadnute porodice.

– Sakrili su se ispod kreveta, a on je seo u crni „polo“, pojurio najstariju devojčicu koju je zatekao u kući, ali kako je nije sustigao, nastavio je da vozi dalje, do lokalne kafane – opisuje meštanin Ripnja dramu koja se odvijala.

– Pre nego što ga je policija uhapsila, Stojan je došao u kafić i pretio da će se ubiti. Nismo znali šta se pre toga dogodilo, ali je ubrzo izašao i zaključao se u „polu“.

Počela je da pristiže policija i tek smo tada saznali da je ubio devojčicu – kaže meštanin Ripnja. Kako navode, tu ga je policija opkolila u uhapsila.

Ceo vikend bio kod njih

Komšija kaže i da se Stojan neobično ponašao u poslednja tri dana, ali i da je ceo vikend proveo u kući porodice čiju je ćerku ubio.

– Oni su se družili i ubica je praktično radio kod njih, pomagao im je oko kućnih poslova. Jutros sam ga sreo, normalno se ponašao i ništa nije ukazivalo na tragediju koja se nekoliko sati kasnije dogodila – šokiran je meštanin Ripnja.

Ubica tinejdžerke i porodica koju je napao, kako kaže, godinama su bili bliski, žive u komšiluku, a Stojanova ćerka i devojčica koju je ubio išle su zajedno u razred.

Porodica i komšije ubijene devojčice juče su nemo posmatrali mesto na kom su policija i zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu vršili uviđaj.

– Ćerko moja – prolamao se povremeno krik očajne majke, koja je lakše povređena, pre nego što ju je Hitna pomoć odvela.

Deda devojčice ispričao je i da ga je juče pre podne Stojan odvezao svojim automobilom do autobuske stanice i da ništa nije ukazivalo na zlo.

Ja bih ga sad ubio

– Dolazio je kod nas, pio kafu, odvezao me je na autobus, ne znam šta bih mu uradio da sam ga uhvatio, pa nek je i 100 policajaca ovde ja, bih ga sad ubio! – rekao je deda.

Osumnjičenom je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter