Izvor: Kurir.rs
09.01.2023 u 17:35
0

KRVAVI NOŽ NAĐEN U DOMU NESTALE ANE VOLŠ: Suprug Brajan snimljen kako kupuje sredstva za čišćenje!

On je platio 450 dolara u kešu za sredstva za čišćenje. Policija je pretražila kuću i pronašla krv u podrumu, gde smo otkrili i krvavi nož, naveo je tužilac.

U toku je suđenje mužu nestale Ane VolšBrajanu Volšu.

Tužioci su naveli da je krv pronađena u podrumu kuće Ane Volš u Kohasetu. Pronađen je i oštećen nož, koji je na sebi imao krv.

EVO KO JE BRAJAN VOLŠ, MUŽ NESTALE ANE IZ BEOGRADA: Već imao posla s policijom i zakonom!

On je platio 450 dolara u kešu za sredstva za čišćenje. Policija je pretražila kuću i pronašla krv u podrumu, gde smo otkrili i krvavi nož, naveo je tužilac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nije prijavio nestanak da bi očistio dokaze

On nije prijavio nestanak da bi očistio dokaze, tvrde istražitelji.

Sve vreme je bio u kući, u petak i subotu, pomagao je policijskim inspektorima, ali istražitelji kažu da je Brajan Volš viđen na nadzornim kamerama kako kupuje sredstva za čišćenje od 450 dolara – navodi tužilac.

Tužioci su takođe rekli da je Brajan Volš lagao policiju, rekavši da je otišao po sladoled svom sinu, kada je zapravo otišao u prodavnicu da kupi sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

„Nisam kriv“

Volš se izjasnio da nije kriv i da je razumeo optuzbe. Istražiteljima je rekao da je 2. januara išao sinu da kupi sladoled, a snimljen je kako je za keš kupio sredstva za čišćenje.

Ana Volš nije pronađena. Kaucija za puštanje Brajana na slobodu je određena na 500.000 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter