Izvor: Kurir.rs
30.01.2023 u 20:21
0

„LAINOVIĆ MI JE ISPRIČAO KAKO JE UBIO KIĆU“: Lalić spomenuo kaput, pa izvređao Budimira!

Lalić je ranije ispričao da su i u ovom zločinu učestvovali pripadnici Belivukove grupe.

Suđenje krimnalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koja se tereti za sedam monstruoznih ubistava i druga krivična dela nastavljeno je danas u sudnici Specijalnog suda u Beogradu.

LALIĆ PRIZNAO KO JE IŠAO U ATINU DA UBIJE DEDOVIĆA I STAMATOVIĆA: „Veljko nije smeo da se kreće…“

Svoje ispitivanje okrivljenog svedoka Srđana Lalića nastavio je Miloš Budimir, koji je počeo da propituje Belivukovog pokajnika o ubistvu Ljubomira Kiće Markovića, koji je, podsetimo, ubijen 2019. i njegovo ubistvo nije zvanično rešeno.

Lalić je ranije ispričao da su i u ovom zločinu učestvovali pripadnici Belivukove grupe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIJALOG BUDIMIRA I LALIĆA

Budimir: Prešao bih na Kiću Markovića. Rekao si da se odigrao događaj u petak, koji je datum bio?

Lalić: Novembar, možda 1. novembar, nisam siguran.

Budimir: Rekao si da si nam dao tvoju škodu da izvidimo nešto?

Lalić: Rekao sam da mi je bilo bitno da ne izvršite tim autom neko krivično delo. Išli ste na sastanak do balona, Miljković se vratio zadovoljan i rekao da ste upecali Kiću.

Budimir: Siguran si da sam ja bio u autu?

Lalić: Ne znam, možda su te izbacili kod prvog kontejnera, ali jesi ušao u auto. Siguran sam da ste ušli vaš četvorica. Rekoh, možda su te izbacili, možda nisu.

Budimir: Rekao si da pretpostavljaš da je vršena opservacija Kiće?

Lalić: Može biti, ali ono što je zaključak je jasno.

Budimir: Da li si gledao snimak napadača na internetu?

Lalić: Napadač, pokojni Lainović mi je lično pričao o tome. Miljković se hvalio kako je kaput odlično rešenje, jer ne može da se radi antropološko veštačenje. Vidi se čovek koji trči.

Lalić je ranije ispričao da je Markovića ubio Ljubomir Lainović, sin pokojnog Branislava Lainovića Dugog, kog su prema Lalićevim navodima pripadnici grupe kasnije ubili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter