Izvor: Kurir.rs
12.05.2023 u 17:02
0

LAZA BOMBAŠ POKUŠAO DA SEBI SKRATI MUKE? Vođi valjevskog klana se već 15 godina sudi za najteža krivična dela

Laza bombaš je, inače, vraćen u pritvor 5. oktobra prošle godine, nakon što je u toku pauze na suđenju otišao iz zgrade suda.

Vođa „valjevske grupe“ Milan Lazarević, zvani Laza bombaš, pokušao je danas da se obesi u Centralnom zatvoru posle čega je hospitalizovan. To je potvrdio njegov branilac Nikola Jovanović, koji je naveo da se njegov klijent odlučio na tako drastičan korak zbog, kako sam veruje, „nepravde“.

SUDIJA POSLAO MANIJAKA U CENTRALNI ZATVOR: Pritvor napasniku za pokušaja silovanja gimnazijalke u toaletu!

– Lazarević se trenutno nalazi u bolnici. On je ranije štrajkovao glađu zbog nezadovoljstva suđenjem, jer smatra da sudije Specijalnog suda postupaju nezakonito u procesu protiv njega i ostalih optuženih – rekao je advokat Jovanović.

Ovaj Valjevac je optužen kao organizator kriminalne grupe koja se tereti za više teških krivičnih dela, među kojima i ubistva. U pitanju je maratonski postupak koji traje skoro 15 godina. Kako je ranije saopštio sud, od ukupnog broja zakazanih suđenja čak trećina je bila odložena na zahtev odbrane.

Pored Lazarevića i Zorana Jeličića, koji se svojevremeno iz revolta posekao po vratu u sudnici, optuženi su i Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter