Izvor: Tanjug
27.03.2023 u 16:17
0

LAŽNA UZBUNA U SMEDEREVU: Uklonjene naprave za koje se sumnjalo da su bombe

Pripadnici Tima za uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstava Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije, bezbedno su uklonili naprave koje su jutros pronađene u kabinetu Osnovne škole „Branislav Nušić“ u Smederevu i utvrdili da je reč o predmetima koje je škola nekada koristila za izvođenje nastave, saopštili su danas iz Policijske uprave u Smederevu.

BOMBA U SMEDEREVSKOJ ŠKOLI: Đaci evakuisani!

Kako se navodi, odmah po prijavi da je radnik ove škole u kabinetu koji nije korišćen za nastavu našao predmet za koji je posumnjao da je bomba, policija je izašla na mesto događaja i po nalogu osnovnog javnog tužioca evakuisala učenike i osoblje.

Pregledom prostorija pronađeni su određeni predmeti i pozvan je tim Ministarstva unutrašnjih poslova koji ih je bezbedno odneo iz škole, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Smederevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter