Izvor: Kurir
14.03.2023 u 14:12
0

LEKARI SE POTUKLI U SOKOBANJI! Jedan ima hematom i rezove na glavi! OBAVEŠTENI NADLEŽNI

U Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti Sokobanja  pre dve nedelje desio se fizički obračun dvojice lekara

Okršaj se dogodio između doktora D. S. specijaliste pneumafiziologije i pomoćnika direktora koji je navodno napadnut od strane svog kolege radiologa dr I. B.

Lekar D. S. tom prilikom je povređen. Ima povrede u vidu hematoma i dva reza na glavi.

https://happytv.rs/hronika/pronadjeno-telo-u-bunaru-u-somboru/553793/

O ovom slučaju obaveštena je policija i napravljen je zapisnik.

Doktora D. S. i je potvrdio da se incident desio i da je „strašno to što se desilo“, i uputio nas na svog pravnog zastupnika. Njegov advokat Miodrag Lenić rekao je da će pravdu potražiti na sudu.

Da se incident dogodio potvrdila je i direktorka te ustanove, Vesna Milanović koja nam je rekla da nije bila u klinici kada se to desilo. O ovom slučaju obavešteni su Lekarska komora Srbije, Ministartvo zdravlja i policija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter