Izvor: Alo.rs
29.12.2022 u 18:53
0

LEŠ ŽENE PRONAĐEN U SAVI: Izvučena iz reke u automobilu, sumnja se da je nestala u Slavonskom Brodu

A. M. S. (48) otišla je od kuće 26. decembra i nije se vratila.

Poslednji signal njenog mobilnog telefona „uhvaćen“ je na Savi, a u blizini su uočeni i tragove guma koji su vodili prema reci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pripadnici HGSS-a Slavonski Brod, njih desetak, uključujući i ronioce, u četvrtak su pretraživali Savu zapadno od Slavonskog Broda, mesto gde se sumnjalo da je automobil s jednom osobom završio u nabujaloj reci. U sredu je policija zatražila pomoć svih koji nešto znaju o nestaloj A. M. S. (48) koja je od kuće otišla 26. decembra ove godine oko 23 sata i više se nije vratila.

Poslednji signal njenog telefona upravo je zabeležen na Savi nedaleko od visećeg mosta koji ide prema Rafineriji nafte Bosanski Brod. Policija i pripadnici HGSS su pretražili obalu i uočili tragove automobilskih točkova koji su vodili prema reci.

Nisu sa sigurnošću mogli da kažu da li su to tragovi automobila koji je vozila nestala žena, jer je bilo više tragova automobila i oni su najverovatnije bili od lokalnih ribara. Ali, taj trag bio je izrazit i dubok pa su posumnjali da je na tom mestu automobil završio u reci. U četvrtak ujutro HGSS je sonarom i jačim magnetom pretraživao korito reke i nekih 50 metara dalje od mesta gde su bili tragovi magnet se zalepio za metalnu površinu. Ali, ni to nije bila potvrda da se radi o automobilu, pa su u vodu ušla dva ronioca HGSS-a.

Na nekih tridesetak metara od obale i na dubini od oko četiri metra pronašli su automobil i ženu u njemu. Nakon što su došli pripadnici Javne vatrogasne stanice Slavonski Brod policija je osigurala celo područje i zatvorila saobraćaj na tom delu nasipa. Vatrogasci su pomoću sajle na kamionu iz vode izvukli „škodu fabiju“ u kojoj se nalazila ženska osoba.

MUŠKARAC IZGOREO ŽIV U VOZILU: Detalji teške saobraćajne nesreće na putu Prokuplje-Niš

– U saradnji sa Županijskom državnim tužilaštvom dogovorena je identifikacija pronađene osobe u automobilu, nakon koje će se znati da li je reč o nestaloj osobi, a potom policija započinje uviđaj o okolnostima koje su dovele do sletanja automobila u riku – rekla je Kata Nujić, portparolka PU Brodsko posavske.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter