Izvor: Kurir.rs
10.01.2023 u 21:45
0

LJUBAVNA PRIČA ANE I BRAJANA JE BILA POPUT HOLIVUDSKE PRIČE, DOK NIJE KRENULO PO ZLU: Evo kako su se upoznali supružnici Volš!

Posle nekoliko godina zabavljanja, Brajan i Ana su se rastali i dve godine nisu bili zajedno.

Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča. Međutim, njena majka Milanka Ljubičić tvrdi da postoji samo jedan razlog zbog čega bi mogle postojati nesuglasice između njene ćerke i Brajana.

PONOVO SE OGLASILA MAJKA ANE VOLŠ NAKON ŠTO SU PRONAĐENE KRVAVE KESE NA DEPONIJI: „Molim boga da je moja Ana živa i da će se pojaviti!“

Ana Volš je rođena Beograđanka. Njeno devojačko prezime je bilo Ljubičić. Bila je ambiciozna i vredna. Studirala je Filološki fakultet u Beogradu, znala je nekoliko jezika. Preko programa razmene studenata otišla je još na prvoj godini fakulteta u Sjedinjene Američke Države. Išla je svake godine, a kada je završila Filološki fakultet, preselila se u SAD.

– Ana je bila vredna i nije se libila nijednog posla. U početku je čistila i stanove i po preporuci jednog prijatelja, otišla je da očisti stan nekom momku. Taj momak je bio Brajan Volš. Upoznali su se, zavoleli i počeli da se zabavljaju – kaže Anina majka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Posle nekoliko godina zabavljanja, Brajan i Ana su se rastali i dve godine nisu bili zajedno. Ana, vredna, sposobna, ambiciozna i harizmatična počela je da se bavi drugim poslom, a kasnije je postala agent za nekretnine gde se dobro pokazala, pa je napredovala.

Postala je vremenom regionalni menadžer u Vašingtonu i zamenik direktora.

– Posle dve godine pauze, Brajan ju je nazvao. Počeli su ponovo da se viđaju i zabavljaju. Pet godina je to trajalo, a onda, 21. decembra 2015. godine su se venčali. Dobili su troje dece, tri sina. Najstariji ima šest godina, srednji četiri godine, a najmlađi je rođen 17. decembra 2021. godine – kaže Anina majka.

Međutim, Anina majka tvrdi da joj se ćerka požalila da bi volela da njeni sinovi provode više vremena sa njom. Kako joj je rekla, „stvari oko Brajana su se odužile“.

– Jedino što vidim kako mogući razlog svađe je to što je ona želela da i deca dođu kod nje u Vašiongton, ali Brajan pošto je još uvek bio u tom sudskom procesu i pošto nosi nanogicu nije dozvolio da deca idu. Eto jedino to bih mogla da navedem kao jedan od mogućih razloga za nesuglasice. Drugo ništa ne mogu da kažem.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter