Izvor: Kurir.rs
12.01.2023 u 14:07
0

MAJKA ANE VOLŠ I DALJE OČEKUJE POZITIVNE VESTI: Evo šta Milanka Ljubičić kaže o navodnim pismima u kojima je hvalila zeta Brajana!

Američki mediji preneli su da je Brajan Volš, koji je u nedelju uhapšen zbog ometanja istrage američke policije o nestanku njegove supruge punih 12 godina lečio se u psihijatrijskoj ustanovi.

Američki mediji objavili su i pisma koja je porodica nestale Beograđanke Ane Volš (39) dostavila tamošnjem sudu kako bi njen suprug Brajan Volš (48) zbog krivičnog dela falsifikovanje slika završio u kućnom pritvoru.

SVIMA ĆU DA KAŽEM KAKVA JE ZAISTA ANA VOLŠ? Prijateljica nestale Beograđanke odlučila da otkrije istinu!

Pored Ane, pisma su, kako su preneli američki mediji, poslali i njena sestra Aleksandra i majka Milanka Ljubičić, koja je nahvalila zeta i istakla kako joj je on spasao život.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Međutim, Milanka za kaže da ona nije slala nikakvo pismo sudu vezano za Brajana Volša.

– Nikakvo pismo nisam slala! Ne znam engleski i ne znam ko je to uradio, a ni ćerka mi nije tražila nikakvu uslugu tog tipa – kaže zabrinuta Anina majka i dodaje:

– Čula sam se sa drugom ćerkom Aleksandrom i nemamo nikakve zvanične informacije, jer nas niko nije obavestio šta se dešava. Čitamo vesti i nadamo se da je moja Ana živa i zdrava.

Kako prenose američki mediji, iako se za sada sumnjiči samo za ometanje istrage, policija poseduje sve više dokaza da je Volš suprugu ubio u podrumu kuće, zatim njeno telo raskomadao, zavio u tepih i u svom automobilu odvezao 76 kilometara dalje na deponiju, na kojoj se otpad uništava i od njega se proizvodi struja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter