Izvor: Novosti
04.01.2023 u 21:45
0

MALOLETNIKU (15) IZ BAČKE PALANKE ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Osumnjičen da je pokušao da ubije tinejdžera (16) nožem

Kako saznaju mediji, njihovi prijatelji su posmatrali događaj u centru grada i biće saslušani kao svedoci.

Petnaestogodišnjak iz Bačke palanke osumnjičen da je 2. januara uveče pokušao da ubije godinu dana starijeg dečaka iz Futoga, priveden je danas i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Ova mera, kako je rekla za medije Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, određena mu je zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, kao i zbog načina izvršenja i težine krivičnog dela koji su doveli do uznemirenja javnosti.

TUČA UNAPRED DOGOVORENA: Detalji sukoba maloletnika u Bačkoj Palanci

Maloletnik je uhapšen u ponedeljak uveče, ubrzo posle sukoba u centru Bačke Palanke.

Tada je nožem teško povređen šesnaestogdišnjak iz Futoga. Dvojica tinejdžera su se, kako saznaju mediji, našla kako bi se raspravili, jer je navodno ovaj iz Bačke Palanke tokom dana maltretirao dečaka iz Futoga.

U centru grada su se našli oko 21 sat i između njih je najpre došlo do verbalnog sukoba, a zatim i fizičkog obračuna. Bačkopalančanin je u jednom trenutku nožem ubo Futožanina u predelu grudnog koša, nanevši mu tešku povredu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Događaj u centru grada, kako saznaju mediji, posmatrali su njihovi prijatelji, koji će biti saslušani kao svedoci.

Povređeni Futožanin je kolima Hitne pomoći prevezen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, i nalazi se u jedinici intenzivne nege.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter