Izvor: Kurir.rs
21.04.2023 u 17:36
0

„NIJE DOŽIVEO ROĐENJE DETETA, BIO BI DOBAR OTAC“: Reči sestre Milana Nikolića, koji se utopio sa prijateljima – kidaju DUŠU

Milanovo telo je, da podsetimo, pronađeno u naselju Jugovo, na ulazu u Smederevo, a na čamcu "Tri princeze" sa njim bili su Mane Knežević, Nenad Trivković i Miloš Marković.

Telo Milana Nikolića, jednog od trojice mladića koji su se 18. marta utopili u Dunavu, pronađeno je tri nedelje nakon nestanka, a njegova sestra Nevena je ispričala koliku je prazninu Milan ostavio za sobom i napisala mu pesmu.

TELO MUŠKARCA NAĐENO JUTROS KOD DUNAVA: U gustom i nepristupačnom šipražju, sumnja se da je to treći prijatej iz prevrnutog čamca

Kod njega sam, kao i svi, najviše volela tu pozitivnu energiju, osmeh i volju za životom, a najviše to što je bio mnogo dobar čovek. Žao mi je što nije doživeo rođenje deteta, jer znam da bi bio dobar otac. Sada kada ga više nema osećam tu prazninu, koliko nam svima fali – kaže Nevena i dodaje:

– Ponekad pišem pesme jer kroz njih iskazujem svoja osećanja, u poslednje vreme često čujem da se neko utopio u reci i kada se mom bratu to desilo, prosto sam morala kroz pesmu da iskažem svoju ljutnju i tugu za njim.

Oko 22:30 časova košava je na kilometar od Pančevačkog mosta prevrnula čamac. Jedini je uspeo da se spasi i domogne obale Mane Knežević koji je tražio pomoć u kućama. On je žena do čije kuće je stigao rekao: „Moji prijatelji su mrtvi, utopili su se!“

Prvo telo nađeno je 8. aprila oko 14:30 časova kod Rafinerije u Pančevu. Bio je to Nenad Trivković.

Drugo telo nađeno je dva dana kasnije, 10. aprila oko 11:40 u mestu Jugovo na ulazu u Smederevo. Bio je to Milan Nikolić.

Na levoj obali Dunava, 9 kilometara od mesta gde se prevrnuo čamac, juče je nađen i treći utopljenik – Miloš Marković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter