Izvor: Kurir.rs/RTS
19.03.2023 u 09:18
0

NAJNOVIJI DETALJI DRAME KOD ADE HUJE: Muškarac uspeo da ispliva iz Dunava, blatnjav i izgreban došao do kuća u Krnjači!

Ova nemila situacija potresla je Srbiju.

Kroz šiblje, preko nasipa, sav blatnjav, izgreban i iscrpljen, muškarac koji se jedini spasao i uspeo da ispliva iz Dunava kada se čamac, u kom su bila još tri muškarca, prevrnuo, nekako se dočepao obale i uputio prema prvim kućama u Krnjači gde je potražio pomoć.

ZASTRAŠUJUĆA NOĆ ZA NAMA: Prevrnuo se čamac, tri osobe nestale u Dunavu ispod Pančevca!

Meštani su odmah pozvali policiju koja je izašla na teren i koja od sinoć intenzivno traga i na Dunavu i u priobalju za nestalom trojicom iz čamca.

Kako se saznaje, jedan od te trojice bio je neplivač, a kako je došlo do prevrtanja zasad je nejasno a nejasno je i šta su oni sinoć radili na Dunavu po jakoj košavi koja je proizvela velike talase na reci.

Podsetimo, tri muškarca vode se kao nestala, kada se prevrnuo čamac na Adi huji, u blizini Pančevačkog mosta. Jedan muškarac uspeo je da se spase, rečeno je u Hitnoj pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter