Izvor: Novosti.rs
20.02.2023 u 16:43
0

MUŠKARCU (45) IZ OKOLINE SUBOTICE ODREĐEN PRITVOR: Sekirom ubio ženu pa je ZAKOPAO u kući

Viši sud u Subotici odredio je pritvor M. P. iz Donjeg Tavankuta bog postojanja osnovane sumnje da je osumnjičeni izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je pre desetak dana sa dva udarca sekirom usmrtio svoju emotivnu partnerku M. J. (65), a potom njeno telo zakopao u kući u kojoj je živela.

– Pritvor je određen zbog procene da postoji opasnost od bekstva, postojanja okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao da utiče na svedoke koji treba da budu saslušani, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni, ukoliko bi se našao na slobodi, mogao da ponovi delo.. Takođe i  zbog činjenice da bi došlo do uznemirenja javnosti koje moze ugroziti nesmetano vođenje krivičnog postupka – obrazložili su u Višem sudu.

NASILJE U NIŠU: Muškarac pretio ženi, pa upao u njen stan i PRETUKAO njenog prijatelja

Podsetimo, posle žustre svađe M. P. (45) osumnjčen je da je drugog februara dva puta sekirom udario svoju nevenčanu suprugu M. J. (65), sa kojom je dugo bio u vezi, a zatim je njeno telo zakopao u pod sobe u kući u ulici Marka Oreškovića, u selu Donji Tavankut kod Subotice.

Kako se saznaje, Miroslav, inače bivši pogrebnik, je posle ubistva iskopao jamu u sobi i u nju zakopao beživotno Marijino telo , a zatim je to mesto prekrio tepihom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter