Izvor: Kurir.rs
18.01.2023 u 12:08
0

„NADAM SE DA IGRAŠ NA NEBU I PEVAŠ ANĐEOSKOM HORU“: Najbolji prijatelj Ana Volš se oprostio od nje porukom koja razara srca – sluteći na najgore!

Nakon zvanične optužbe Brajanu Volšu da je na svirep način usmrtio suprugu Anu, ceo svet želi da zna istinu.

Prijatelji Ane Volš (39) koja je nestala 1. januara u Americi nakon saznanja da će Brajana Volša (48) njenog supruga koji je do sada bio osumnjičen za ometanje istrage, da će se ipak teretiti za ubistvo opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

NOVI DETALJI U VEZI SA NESTANKOM ANE VOLŠ: Evo gde je završio novac od prodaje stana i zbog čega je sve moralo hitno da se reši!

Podsetimo, američki tužilac sinoć je naveo da su prikupljeni novi dokazi vezani za nestanak Beograđanke i da se sada njen suprug Brajan Volš, koji se do sada teretio za ometanje istrage, ipak posle tri nedelje od nestanka tereti za ubistvo.

– Zauvek ćeš mi nedostajati. Hvala ti što si mi najbolji prijatelj, moj poverenik, moja sestra i najveće blago koje me je nateralo da budem veran prema istini. Volim te Ana. Pozdravi mi Babu i mlađeg brata! – napisao je Anin najbolji prijatelj na Instagramu koji od samog početka objavljuje optimistične fotografije i citate da se Beograđanka vrati živa i zdrava.

– Nadam se da igraš na nebu, i nadam se da pevaš u anđeoskom horu, i nadam se da anđeli znaju šta imaju. Kladim se da je tako lepo gore u raju od kad si stigla.

Nakon toga Anin prijatelj je objavio novi niz njihovih zajedničkih fotografija, pa napisao potresan oproštaj od nje.

– Uvek ćeš biti moj najbolji prijatelj i porodica. Počivaj u miru. Raj je mnogo svetliji, biće sunca i mesečine kao što si ti – napisao je njen prijatelj.

Beograđanka Ana Volš nestala je 1. januara oko četri sata ujutru kada je taksijem trebala da se preveze do bostonskog aerodroma kako bi odletela za Vašington, jer je navodno morala hitno da se javi na posao. U porodičnoj kući Ane i Brajana Volša istražitelji su u podrumu pronašli oštećen krvavi nož, kao i sredstvo za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Brajan će se danas naći pred američkim sudom, gde će biti prezentovani novi dokazi ovog misterioznog nestanka.

– Nastavak istrage je sada omogućio policiji da dobije nalog za hapšenje koji Brajana Volša tereti za ubistvo njegove žene. Volš će biti prevezen na sud zbog optužbe za ubistvo – rekao je juče okružni tužilac Norfolka Majkl Morisej.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter