Izvor: Kurir.rs
05.02.2023 u 12:46
0

NAKON ŽUČNE RASPRAVE RANIO GA JE U PREDELU ZADNJICE: Komšije progovorile o pucnjavi u Borči, još se traga za osumnjičenim!

Pucnajva se dogodila oko 19 sati, a očevici su ispričali da je svemu prethodila žučna svađa nekoliko mladića.

Komšije kažu da je krvavoj drami prethodila celodnevna rasprava između grupe muškaraca, a najdeblji kraj izvukao je Nikola R. (28).

PONOVO HAOS U BEOGRADU: Pucnjava u Borči

Policija traga za napadačem koji je u petak uveče u beogradskom naselju Borča ispalio metak iz pištolja u Nikolu R. (28) i povredio mu donji deo leđa i zadnjicu.

Ne žive tu

– Čuli smo neko prštanje, ali nam se učinilo da su petarde i tek smo kasnije shvatili o čemu se radi. Četri mladića pola sata pre nego što je došlo do pucnjave bili su ispred zgrade i svađali su se – kažu komšije i dodaju da se ta grupica tokom celog dana muvala oko zgrade, iako niko od njih ne živi tu.

– Pominjali su neke dugove i drogu, a onda su se čuli pucnji. Uplašili smo se i mislili da je neko ubijen – dodale su komšije. Inače, Nikola R. ima kriminalni dosije.

Prema rečima našeg izvora, napadač je nakon svađe iz džepa izvadio pištolj i opalio hitac u pravcu oštećenog koji je navodni bio okrenut leđima. Pogođeni je od bola izgubio dah i samo je pao na zemlju.

Traže osumnjičenog

Kako navodi izvor upoznat sa slučajem, Nikola R. je ostao da leži u lokvi krvi ispred zgrade.

– Kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar gde – kaže izvor.

Uviđaj na mestu pucnjave trajao je satima, a policija je pronašla ispaljenu čauru i tragove krvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter