Izvor: Telegraf
05.02.2023 u 18:42
0

JEZIVI NAPAD U MIRIJEVU: Isprskali dvojicu mladića sprejem, pa ih pretukli i izboli

Oba povređena lica prevezena su u Urgentni centar.

Jutros oko 1 sat iza ponoći, došlo je do tuče ispred ugostiteljskog objekta u beogradskom naselju Mirijevo kada je više nepoznatih osoba napalo N.Ž. (27) i S. Ž. (20) i zadalo im više ubodnih rana, a dvadesetogodišnjak je zadobio teške telesne povrede.

MASOVNA TUČA NA NOVOM BEOGRADU: Mladići se posvađali i potukli na rođendanu, jedan maldić zadobio teške POVREDE

Do incidenta je došlo kada su dvojica mladića, inače gosti objekta, napadnuta sprejem za koji se pretpostavlja da je suzavac.

Grupa nepoznatih počinalaca ih je zatim tukla po glavi i telu, a jedan od njih naneo im je više ubodnih rana u predelu nogu, ruku i leđa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oba povređena lica prevezena su u Urgentni centar, a S.Ž. su konstatovane teže telesne povrede i zadržan je na intenzivnoj nezi, dok su kod druge žrtve utvrđene lakše povrede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter