Izvor: Telegraf
14.03.2023 u 15:42
0

Užas u Pančevu! Pretio bivšoj da će joj razbiti glavu!

Određen mu pritvor od 48 sati

D.K. (39) iz Pančeva uhapšen je u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom zbog izvršenja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti jer je svojoj bivšoj emotivnoj partnerki A.J. uputio pretnju da će joj otvoriti lobanju, da je hteo da nađe kamen da joj otvori glavu.

Dežurna zamenica OJT Pančevo je naložila da se prema D.K. odredi zadržavanje u trajanju od 48 časova, te je nakon saslušanja D.K. u svojstvu osumnjičenog podnela predlog Osnovnom sudu u Pančevu za određivanje pritvora zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenu i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, na osnovu kod predloga je sud odredio pritvor prema D.K.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter