Izvor: Alo.rs
29.03.2023 u 21:37
0

NASTAO HAOS NA ČUKARICI: Vozač autobusa PREMINUO tokom vožnje, naleteo na četiri vozila, ima i POVREĐENIH

Oko deset osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Čukarici kada je autobus koji saobraća na liniji 56 sleteo sa puta i udarao u putnička vozila!

Kako se nezvanično saznaje saobraćajna nesreća dogodila se oko 19. 20 sati na uglu ulica Trgovačka i Braća Vučković na Čukarici.

– Svedoci su izjavili da je vozaču tokom vožnje pozlilo i da je tom prilikom udario u šest vozila. Sumnja se da je vozaču pozlilo tokom vožnje i da je u tom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom. Vozač je preminuo u autobusu,a oko šest osoba povređeno – kaže izvor za medije.

SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA DORĆOLU: Sudar tramvaja i automobila, muškarac teško povređen

Saobraćaj je u ovom delu grada usporen policija obavlja uviđaj, dok nekoliko vozila hitne pomoći prevoze povređene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter