Izvor: Tanjug
17.03.2023 u 08:45
0

DANAS SUĐENJE BELIVUKOVOJ GRUPI: Hrvatin odgovara na pitanja Miljkovića

U Specijalnom sudu u Beogradu danas treba da se nastavi suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, nošenje i držanje oružja, trgovinu drogom, otmicu i silovanje.

Optuženi Miljković bi trebalo da nastavi sa ispitivanjem okrivljenog-saradnika Bojana Hrvatina, koje je započeo u ponedeljak.

ŽENA POVREĐENA U NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ: Vozač bio pod dejstvom alkohola

Hrvatin je u ponedeljak završio svoj iskaz nakon čega su mu sudija, tužioci i punomoćnici oštećenih postavljali pitanja.

Tokom svog iskaza Hrvatin je pričao o krivičnim delima iz optužnice, ali je pomenuo ubistva koja nisu obuhvaćena optužnicom, kao što su dvostuka ubistva na Krfu Alana Kožara i Damira Hadzića, i u Atini Stevana Stamatovića i Igora Dedovića.

Takođe, na jučerašnjem suđenju pomenuo je i odnos ovog klana sa Nikolom Vušovićem, vođom grupe “Vračarci” čiji pripadnici se sumnjiče za tri uhistva i pet pokušaja ubistva.

Pre Hrvatina okrivljeni-saradnik Srđan Lalić je ispričao šta mu je poznato o zločinima koje su počinili pripadnici Belivukove grupe.

TRAGEDIJA U POŽAREVCU: Muškarac poginuo na svoj rođendan, jedno vozilo ga udarilo, drugo prešlo preko njega

Lalić se nagodio sa tužilaštvom da za kaznu od 18 godina ispriča svoja saznanja o krivičnim delima koja su počinili njegovi nekadašnji prijatelji, pripadnici ove organizovane kriminalne grupe.

Hrvatin se nagodio da za kaznu zatvora od 15 godina priča svoja saznanja o zločinima, dok će Nikola Spasojević biti osuđen na kaznu zatvora od 14 godina po završetku suđenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter