Izvor: informer.rs
13.03.2023 u 15:45
0

NASTAVLJA SE SUĐENJE KRIMINALNOJ GRUPI VELJKA BELIVUKA! Optuženi pripadnici klana stigli u sud u Ustaničkoj

Bojan Hrvatin, svedok-saradnik u postupku protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je za sada optužen za sedam ubistava počinjenih u Srbiji, danas bi trebalo da nastavi sa svedočenjem pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Suđenje se nastavlja u 14.30 sati, a prvi konvoj optuženih pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka, koji borave u Centralnom zatvoru stigao je u Specijalni sud u Ustaničkoj ulici.

https://happytv.rs/hronika/institu-za-majku-i-dete/553532/

Kako smo ranije objavili, Bojan Hrvatin, svedok-saradnik u postupku protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je za sada optužen za sedam ubistava počinjenih u Srbiji, danas bi trebalo da nastavi sa svedočenjem pred Specijalnim sudom u Beogradu.

On je na kraju svog izlaganja u februaru najavio da će u nastavku suđenja „govoriti o krivičnim delima koja nisu na optužnici“.

– Najznačajniji deo njegovog svedočenja mogao bi da se odnosi na ubistvo visokopozicioniranih škaljaraca Alana Kožara i Damira Hadžića u julu 2020. na grčkom ostrvu Krf. On je tokom davanja iskaza u Tužilaštvu za organizovani kriminal nagovestio da zna ko je izvršilac tog zločina – otkriva izvor.

Podsetimo, prvi svedok-saradnik koji je saslušan u sudskom postupku, Srđan Lalić, govorio je o ubistvu Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u januaru u Atini, ali ne i o likvidaciji na Krfu. Međutim, Hrvatin je u svom ranijem iskazu u tužilaštvu izjavio da mu je izvršilac rekao da je treći svedok saradnik protiv Belivukovog klana, inače Miljkovićev kum Nikola Spasojević, bio zadužen za „logistiku“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter