Izvor: Kurir.rs
21.12.2022 u 14:47
0

Nastavlja se suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka, Lalić i danas odgovara na pitanja!

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela.

LALIĆ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: „Miljković nije ubio Belivuka jer nije stigao“

Svedok-saradnik Srđan Lalić, koji je na prezhodnim ročištima u Specijalnom sudu u Beogradu otkrio mračne tajne svojih dojučerašnjih saradnika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, danas bi trebalo da nastavi da odgovara na pitanja.

Ispred zgrade Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici je opsadno stanje. Raspoređeni su pripadnici policije i žandarmerije sa dugim cevima ispred zgrade, kao i u ulici koja je već neko vreme pod blokadom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Stigli su i konvoji marica u kom su optuženi koji borave u Centralnom zatvoru. Belivuk i Miljković inače borave u Specijalnom sudu.

Podsetimo, jučerašnje suđenje obeležile su međusobne prozivke Marka Miljkovića i Srđana Lalića, a svedok saradnik, između ostalog, otkrio je i sa kojom je starletom Miljković imao odnose.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter