Izvor: Kurir.rs
22.05.2023 u 11:30
0

NESTALA DEVOJČICA (17) IZ KRUPNJA JAVILA SE SAMO TETKI: Evo šta joj je rekla! Tražila samo jednu stvar da joj donesu

To je sve što je rekla. Sa mnom i sa suprugom ne želi da komunicira. Ne znam kako je to mogla da nam uradi, priča njen otac

KRUPANJ – Devojčica (17) iz Krupnja, koja je nestala je 19. maja, a roditelji sumnjali da je pobegla od kuće, danas se javila tetki.

Kako je u medijima naveo njen otac, sumnjaju da je od kuće otišla zbog problematičnog dečka nekoliko godina starijeg od nje, a tetki je jutros rekla da je dobro.

– Javila se tetki, kaže da je dobro, da ne brinemo. Rekla je da joj treba odelo, da joj neko donese. To je sve što je rekla. Sa mnom i sa suprugom ne želi da komunicira. Ne znam kako je to mogla da nam uradi – priča otac.

Objašnjava i da je dečko sa kojim se viđala bio problematičan, koristio narkotike, a kada su saznali da je i njihova ćerka probala marihuanu sa njim, izlasci su joj bili zabranjeni. Otac ipak kaže da ni to nije toliko strašno, a dodaje da ga je ćerka u petak prijavila za nasilje.

UBILI GA DRVENIM PREDMETOM: Alkoholisani otac i sin presudili nesrećnom sugrađaninu u Jagodini

– Nemam pojma što, valjda da nam se osveti. Vratila se sad sa putovanja koje smo joj mi platili. Posetila je Italiju, Francusku, Španiju, Monte Karlo… Tada nam je i napravila račun za internet od 30.000 dinara. Ja sam vrlo požrtvovan otac, proveravao sam je naravno, ali ko ne proverava dete – objašnjava on.

Devojčica ima još troje braće i sestara, a porodicu je blokirala na društvenim mrežama. Najmlađa sestra bila je mnogo vezana za nju, te se roditelji pitaju kako je moguće da je tako otišla bez pozdrava.

INSTAGRAM/JA.PA.JA.DANILOVIC

 

– Ona je bila pobožno dete, išla u crkvu, majka ju je savetovala. Poslednjih šest meseci nije išla u grad zbog incidenta sa marihuanom. Mnogo nas je prevarila. Od kada je otišla supruga i ja nismo koru hleba stavili u usta. Žena samo jauče i pije tablete. Teodora je bila mažena i pažena, trenirala atletiku, putovala svuda. Dali smo joj sve – navodi on.

Otac napominje da je poslednjih dana primetio promenu ponašanja kod devojčice. Nije htela da ide u crkvu i manje je provodila vremena sa porodicom. Prema rečima roditelja, devojčica je uzoran đak i nikada nije pravila probleme. Redovno je išla u crkvu.

Devojčica je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu i braon oči, a na sebi je u trenutku nestanka imala sivi duks.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter