Izvor:
10.03.2023 u 07:44
0

Nezavisni sindikat policije pohvalio kolege iz Sombora na brzom pronalasku ubice svirepog zločina u Apatinu

Nezavisni sindikat policije pohvalio je somborsku policiju na brzoj i efikasnoj reakciji na rasvetljivanju i pronalasku ubice svirepog zločina u Apatinu.

U poslednjih nekoliko dana javnost Srbije uznemirila je vest o do sada ne zapamćenom zločinu koji se dogodio u Apatinu kraj Sombora, gde je u porodičnoj kući pronađeno beživotno telo starice B.M. (83) sa ubodnim povredama i posekotinom u predelu vrata.

Nakon višečasovnog uviđaja koji je izvršila somborsko-apatinska policija u zajednici sa Višim javnim tužilaštvom u Somboru, odmah po utvrđivanju tačnog činjeničnog stanja i svih bitnih okolnosti vezanih za motiv ubistva i prikupljene tragove, rad policije u ovom gradu je od strane načelnika PU Sombor i njegovih najbližih saradnika usmeren i intenziviran na preduzimanju svih potrebnih operativnih mera i radnji u cilju pronalaska predmeta kao i izvršioca ovog krivičnog dela.

Na osnovu sprovedenih mera, u kojima najveću zaslugu nosi iskustvo postupajućih policijskih službenika Odeljenja kriminalističke policije u Somboru i radnika operativne grupe PS Apatin, u rekordnom vremenu, za manje od 24 sata, krunisano je epilogom hapšenja B. P. (28) za kog na osnovu prikupljenih neposrednih dokaza postoji osnovana sumnja je i izvršilac ovog krivičnog dela.

Nezavisni sindikat policije ovom prilikom čestita svim kolegama učesnicima na rasvetljavanju ovog krivičnog dela koji su svojim požrtvovanjem i doprinosom još jednom dokazali da je policijska uprava Somboru spremna dati odgovor i adekvatno uzvratiti bilo kojoj vrsti kriminala koji zapreti da ugrozi bezbednost ljudi i njihovu imovinu.

SEDAM METAKA ZA RANKA ESKOBARA! Jezive fotografije mafijaške likvidacije, nije imao gde da beži, UBICE SU S VRATA ZAPUCALE (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter