Izvor: informer.rs
01.02.2023 u 16:24
0

NIJEDNA NESREĆA NE IDE SAMA! Izgubio oba sina u kratkom periodu, a sam ih podizao! “ Ne znam gde sam pogrešio…“

Goran Đokić (37) koji se ubio nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara Jelisavete (76) i Gordane Đ.(78) na Bežanijskoj kosi sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu

Gorana je na večni počinak ispratilo oko 50 ljudi, a njegov otac Zoran održao je kratak oproštajni  govor.

– Dragi moji okupili smo se danas ovde da ispratimo moga sina Gorana. Pre nekoliko godina izgubio sam prvog sina Peđu, a sada odlazi i moj Goran – počeo je nesrećni otac i dodao:

– Sa njim odlazi i moje srce. Ovo je najteži period u mom životu. Goranov život nije bio nimalo lak. U osnovnu školu krenuo je u Srajevu gde smo živeli, a onda nas je zadesio rat. Preslili smo se u Beograd i tu su tek počeli problemi – kazao je otac slomljen od bola i tuge.

Kako je naveo, Goran je imao problema sa decom u školi, a kasnije se desilo i bombardovanje.

– Ne znam gde sam zakazao kao otac, ali negde sigurno jesam… Sanjali smo Peđa, Goran i ja da napravimo kuću kako se više ne bismo potucali po stanovima, ali taj dan nikada nije došao. Gorane sine moj sve ti je oprošteno. Ako me čuješ pozdravi mi Peđu, voleće vas tata obojicu dok je živ. Putuj, putuj u miru i neka ti je večna slava – rekao je uplakani otac i kleknuo da poslednji put poljubi kovčeg u kom će počivati njegov sin.

Podsetimo, telo Gorana Đokića pronađeno je u automobilu na parkingu na Bežaniji a pored njega i pištolj.

– Utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja. Pored pištolja Goran je ostavio i oproštajno pismo u kom je navodno priznao zločin, ali i da ne može više da se krije – rekao je za medije izvor upoznat sa slučajem.

Đokićevo telo pronađeno je 26 janura pet dana nakon što su otkrivena tela sestara na Bežanijskoj kosi.

http://UHAPŠEN DILER IZ SUBOTICE: Policija kod njega pronašla preko 100 grama marihuane

– Tela su pronađena na insistiranje komšija koji su policiji naveli da ih nisu videli nekoliko dana ali i zbog smrada koji je počeo da se širi zgradom. Kada su obili stan na krevetu su zatekli telo jedne sestre a pored njega i druge. U prom trenutku se sumnjalo da je reč o ubistvu i samoubistvu ali je kasnije utvrđeno da su obe sestre zapravo ubijene – objasnio je ranije za Informer izvor upoznat sa slučajem.

Osetio da mu je policija za petama?

Od tog trenutka policija je tragala za ubicom. Tokom istrage došlo se i do saznanja da su sestre imale veću količinu novca na računu.

– Proverom osoba sa kojima su sestre bile u vezi obruč oko Đokić počeo je da se steže. Pretpostavlja se da je i on sam to osetio te je iz tog razloga i počinio samoubistvo. Kod njega su nađene i platne kartice koje su pripadale ubijenim sestrama. Sumnja se se da je motiv dvostrukog ubistva na Beržanisjkoj kosi zapravo bilo koristoljublje – rekao je ranije naš sagovornik.

Otac Gorana Đokića nije se oglašavao u medijima vezano za ceo slučaj.

U jednoj kratkoj izjavi naveo je, da njegov sin, Goran nije radio u Domu u kom se, navodno upoznao sa ubijenom Jelisavetom gde je ona posećivala svog supruga. Međutim, u medijima se pojavila informacija da je Goran ipak bio u Domu gde je radio na rashladnim uređajima te se sa Jelisavetom upoznao kada je dolazila u posete. 

Inače, Goranu Đokiću pre nekoliko godina od strujnog udara nastradao je rođeni brat.

– Đokić je odrastao bez majke sa bratom i ocem. Majku je upoznao kada je postao punoletan, a posle je video, navodno samo na sahrani njegovog brata. Bio je oženjen i razveden. U tom braku ima dvoje dece. Goran je bio dobar čovek i prijatelj, ali je pre nekoliko godina počeo da se kocka i tada je sebi ali i onima oko njega upropsatio živote – rekao je jedan od Đokićevih poznanika

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter