Izvor: Kurir.rs
25.07.2022 u 16:28
0

NOVI DETALJI STRAVE I UŽASA KOD LAZAREVCA: Deset dana živela sa mrtvom majkom, a potom tražila da se iskopa RAKA u dvorištu porodične kuće!

Telo starice M.K. (78) zakopano u dvorištu porodične kuće u selu Leskovac kod Lazarevca, a meštani tvrde da je njena ćerka kada je majka preminula zvala čoveka koji kopa grobove i tražila mu da iskopa raku, što je on odbio.

TRAGEDIJA KOJA KIDA DUŠU: Naložena obdukcija tela žene zakopane u dvorištu porodične kuće!

Podsetimo, komšije su policiji prijavile da M.K. ne viđaju danima, a kada je patrola došla, Ž. M. je rekla da joj je majka pre desetak dana umrla od korone i da ju je ona sahranila u dvorištu. Patrola je, u dvorištu kuće, pronašla humku, a kada su je otkopali u njoj je pronađeno telo žene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– One su se u selo doselile posle rata u Hrvatskoj i kupile ovde kuću. Baka je bila u lošem stanju, navodno, jer je svedočila stradanju sina i supruga – pričaju komšije:

– Priča se da je ćerka u petak otišla kod komšije i zamolila ga da joj pomogne da iskopa grob, ali da ju je on odbio. Neverovatno nam je da je on to prećutao svima, ne znamo zašto nije rekao šta se desilo u kući – kažu komšije i dodaju da je i ćerka bila lošeg zdravstvenog stanja.

Posle pronalaska tela uviđaj na mestu na kome je M. K. zakopana obavio je zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu i naložio obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti, kao i druge neophodne provere.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter