Izvor: Kurir.rs/Fox news
18.01.2023 u 10:08
0

NOVI DETALJI U VEZI SA NESTANKOM ANE VOLŠ: Evo gde je završio novac od prodaje stana i zbog čega je sve moralo hitno da se reši!

Njeni dugogodišnji podstanari iz Revera ranije su rekli da se ponašanje Ane Volš promenilo poslednjih meseci nakon što im je iznenada saopštila vest o prodaji imovine i "postala nametljiva" i "drugačija od prijateljice" kakva je bila ranije.

Ana Volš, koja je nestala pre više od dve nedelje, prodala je deo svoje imovine sa namerom da novac uloži u drugu nekretninu, tvrdi dobro obavešteni izvor.

BRAJAN VOLŠ OSUMNJIČEN DA JE RASKOMADAO I SPALIO ANINO TELO: Procureli novi detalji iz istrage, svi ostali nemi!

Volš, koja je bila menadžer u agenciji za nekretnine u Vašingtonu, samo nekoliko dana pre nestanka prodala je stan u Reveruu Masačusetsu koji je posedovala godinama. Živela je sa svojom porodicom u primorskom gradu Кohasetu na južnoj obali, ali je posedovala investicione nekretnine uključujući i stan u Reveru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Njeni dugogodišnji podstanari iz Revera ranije su rekli da se ponašanje Ane Volš promenilo poslednjih meseci nakon što im je iznenada saopštila vest o prodaji imovine i „postala nametljiva“ i „drugačija od prijateljice“ kakva je bila ranije.

Izvor američkih medija, koji je tražio da ostane anoniman, tvrdi da su sredstva od prodaje imovine u Reveru već bila deponovana kad je Ana Volš nestala početkom meseca.

 Prihod od prodaje stana išao je direktno u kupovinu druge investicione nekretnine, a ne Ani. Nevezano za Anu i Brajana, ljude koji ulažu u nekretnine, stalno menjaju svoju imovinu – rekao je izvor koji je navodno blisko sarađivao sa nestalom Anom.

Drugi izvor, koji je svakodnevno komunicirao sa Anom pre njenog nestanka, navodi da je imala optimističnu ličnost. Dodaje da nije primetio nikakve promene u njenom ponašanju prethodnih meseci.

Ne osećam da je Ana sa kojom sam radio poslednjih dana i nedelja bila drugačija od Ane koju sam upoznao – rekao je izvor i dodao da je vest o njenom nestanku šokantna.

Mandi i Majk Silva, stanari koji žive u stanu Revere, ljubazno su govorili o Ani Volš, ali su rekli da su primetili promenu u njenom ponašanju poslednjih meseci. Rekli su da su potpisali ugovor koji im omogućava da ostanu u podrumskom stanu do maja.

Кad je došlo vreme da se prodaja završi, krajem decembra, Ana je postala navalentna – rekao je ranije Majk Silva.

Sindikalni izvođač radova, međutim, tvrdi da je reagovala burno kada joj je rekao da mu duguje novac za građevinske radove u stanu.

Kad sam tražio novac jednostavno je eksplodirala. Godinama radim za Anu i nikada tako nije reagovala – rekao je izvođač i dodao da je tokom godina često održavao ili izvodio građevinske radove na drugim nekretninama u vlasništvu Ane Volš.

Volš, majka trojice dečaka, poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kad je navodno trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington.

Menadžer nekretnina Tišman Spejer je ranije rekao da je trebalo da otputuje za Vašington 3. januara, ali je navodno rekla da postoji hitan slučaj zbog kojeg je morala da odleti tamo ranije nego što se očekivalo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter