Izvor: Telegraf
25.05.2022 u 15:32
0

NOŽEM IZBO KOMŠINICU PA SEBI HTEO DA PREREŽE VRAT! Jeziv slučaj iz Barajeva – ovako se branio na saslušanju

Muškrac Slavoljub J. iz sela Rožanci kod Barajeva osumnjičen je da je nožem zaklao komšinicu Snežanu Đ, a zatim pokušao sebi da oduzme život pušten je iz bolnice.

Međutim, on je odmah u pratnji policije priveden u Više javno tužilaštvo na saslušanje zbog krivičnog dela teško ubistvo. Slavoljub J. i određen mu je pritvor do 30 dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nakon što je kuhinjskim nožem izbo komšinicu, zapalio je njeno domaćinstvo i pokušao sebi da prereže vrat. U teškom stanju primljen je u bolnicu. Lekari su uspeli da mu spasu život. Posekotine po vratu su bile plitke – kaže izvor blizak slučaju.

Prema informacijama, nakon što je otpušten iz bolnice u pratnji policije doveden je u Više javno tužilaštvo. Iskoristio je pravo da se pred tužiocem brani ćutanjem i određen mu je pritvor do 30 dana.

Sahranjena misica koja je poginula u nesreći kod Šimanovaca: Iza sebe ostavila supruga i dvoje dece

Podsetimo, zločin se dogodio 12. maja ove godine. Naime, Snežanine komšije pozvale su vatrogasce i policiju jer su videle požar u njenom dvorištu. Upravo vatrogasci su zatekli dva tela – učiteljice i njenog komšije.

Obdukcija je pokazala da je žena usmrćena ubodima noža u leđa i vrat.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter