Izvor:
07.01.2023 u 17:55
0

OBRUČ SE STEŽE OKO UBICE IVANE SA ZVEZDARE: Policija na tragu licu koje je osumnjičeno za njeno ubistvo!

Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane K. (26) čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari.

Telo Ivane K. nađeno je pre dve nedelje u zaključanom stanu na Zvezdari, a kako se nezvanično navodi, obruč oko njenog ubice se steže.

DEVOJKA KOJA JE NAĐENA MRTVA U STANU NA ZVEZDARI JE UBIJENA: Pokreće se istraga!

„Trenutno se veštače bazne stanice mobilnih telefona koje će otkriti ko je bio pored devojke u trenutku smrti. Takođe se upoređuju DNK tragovi sa bazom. Policija je na tragu NN licu koje je osumnjičeno za njeno ubistvo“, rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sumnja se da je, za sada nepoznato lice Ivanu Krivokapić lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem.

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu oko dva dana, što znači da je ubijena prošlog petka, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama, nadležni nisu uspeli da nađu ključ, te su skinute sve nadzorne kamere koje će pokazati da li i ko je dolazio kod nje u stan. Takođe veštači se i telefon.

Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je počelo da „truli“. Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju 2 dana na telefon, ali bez uspeha.

Nesrećnu devojku pronašao je brat N.U. (37) koji, kako saznajemo nezvanično, živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva. Ona je sahranjena na groblju u Lovćencu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter