Izvor: Alo
19.02.2023 u 14:07
0

ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA PUCAČU IZ PANČEVA: Evo kako se osumnjičeni (21) branio u Tužilaštvu!

Motiv pucnjave u Pančevu još uvek je nepoznanica.

Viši sud u Pančevu usvojio je predlog nadležnog Tužilaštva i M.S. (21) iz ovog grada, odredio pritvor do 30 dana, kako boravkom na slobodi ne bi ometao istragu, pobegao, kao i jer je za dela za koje se tereti – pokušaj ubistva i neovlašćeno posedovanje i korišćenje vatrenog oružja, propisana kazna zatvora preko deset godina.

Takođe i jer je, posle incidenta, došlo do uznemirenja javnosti, što kako smatra Tužilaštvo, može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Inače, Više javno tužilaštvo u Pančevu juče je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.S. (21) iz Pančeva zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Na teret mu se stavlja da je 15.02.2023. godine oko 16.00 časova u Pančevu, ispred zgrade u Ulici Ilije Garašanina, pokušao da liši života M.B (21)  tako što je, iz vatrenog oružja koje je nedozvoljeno nosio, ispalio projektil u pravcu oštećenog usled čega je ovaj zadobio teške telesne povrede u predelu stomaka.

HAPŠENJE U PANČEVU: Upucao mladića (22) pa pobegao sa lica mesta, stariji muškarci pomogli mu da se SAKRIJE

Osumnjičeni je nakon pucnjave pobegao, a u tome su mu pomogli P. B. (47) i T. Ć. (50), koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Oni će biti saslušani u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, a uskoro bi trebalo, pošto se oporavi, da pred pančevačkim VJT bude saslušan i upucani mladić.

Inače, kako se saznaje, osumnjičeni M.S. se u Tužilaštvu branio – ćutanjem.

Motiv pucnjave u Pančevu još uvek je nepoznanica, ali nezvanično se govori da je u pitanju obračun dve suprotstavljene grupe navijača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter